Een trip naar Stockholm in 2015 is waar het voor ons allemaal begon. Tijdens deze stedentrip kwamen wij in aanraking met Zweedse jongeren die allemaal een zakje onder de lip deden. Na een korte introductie stonden wij versteld van dit voor ons vrij onbekende fenomeen. Het bleek snus te zijn, wat voor Zweden een populaire methode is voor het nuttigen van hun dagelijkse portie nicotine.

Een aantal jaar later zagen we dezelfde zakjes opduiken in Nederland. Geruchten gingen dat topsporters deze zakjes zelfs gebruikten om aan hun dagelijkse portie nicotine te komen, zonder daarbij hun longen of hun conditie te beschadigen. Snus is dus ook een prima alternatief voor sigaretten, zeker nu roken minder vrij kan.

Het doel van Arctic Snus is om snus verder te introduceren in Nederland. De snus die wij verkopen komt regelrecht uit Zweden, zodat de consumenten van hetzelfde product kunnen genieten als de grondleggers. Dat vertaalt zichzelf naar onze service gepaard met een vertrouwd en kwalitatief uitstekend product.