Waar Killa bestellen?

Killa nicopods hebben het afgelopen jaar een grote opmars gemaakt binnen de snus fanaten in Nederland. Vooral onder de ervaren gebruikers die een wat zwaardere soort snus zijn gewend, is dit merk razend populair.

De variant die erg goed in smaak valt bij de liefhebbers is de Cold Mint variant, deze snus geeft een goede kick met een frisse mint smaak. Daarnaast hebben wij ook nog Blueberry, Watermelon, Melon en Cola in het assortiment, deze zijn qua sterkte hetzelfde als Cold Mint maar hebben een mildere fruit smaak. En voor liefhebbers heeft Arctic Snus ook Pablo, deze pouch komt van dezelfde fabrikant die ook Killa produceert. Pablo heeft met 50mg/g een hoge nicotine gehalte en een zware kick waardoor wij adviseren Pablo te gebruiken wanneer je een ervaren snus gebruiker bent.

Is het hele snus fenomeen nieuw voor u, en heeft u nog geen ervaring met snus kopen en snus gebruiken? Wij adviseren u te starten met de Starterbundel. Deze bundel bevat pouches met een laag nicotinegehalte waardoor deze geschikt maakt voor gebruikers. Bent u wel wat gewend en wilt u de zwaardere smaken proeven? Dan kunt u kiezen voor de Killa Try-out bundel. Deze bundel bevat alle Killa smaken die wij hebben voor een extra voordelige prijs.

Zeg doei tegen snus kopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht voor hoge prijzen per bakje, bestel het bij ons en wij verzenden het naar u!