Zweedse traditie naar Nederlandse gewoonte

Zweedse traditie naar Nederlandse gewoonte

In Zweden is er echter al jarenlang een traditie waardoor roken geen gewoonte meer is. Het gebruik van snus is een Zweedse traditie waarvan Arctic Snus een Nederlandse gewoonte wil maken. In deze blogpost vertellen wij waarom.

Roken en andere tabakswaren gaan in de toekomst bezwijken onder een tal van nieuwe regels en wetten, zoals te lezen was in een eerdere blogpost die wij plaatsten. De hogere accijnzen, een inperking op het gebied van reclame en een verbod in openbare ruimten gaan ervoor zorgen dat roken ook veel moeilijker gemaakt gaat worden voor Nederlanders. De oplossing daarvoor hebben wij gevonden een tijdje terug al gevonden, tijdens een trip in Zweden.

Nicotine pouches, in Nederland vaak genoemd met de tabak-bevattende term 'snus', zijn een prachtig alternatief voor rokers die nicotine nodig hebben, maar iets anders willen dan roken. Overigens bevatten alle producten van Arctic Snus geen tabak, maar omdat de term in Nederland al zo blijft hangen, zijn we voor 'snus' gegaan. Bij ons kun je dus geen snus kopen die tabak bevat, onze snus is legaal. Genoeg over al die terminologie, waarom willen wij van snus nou een gewoonte maken?

Roken geeft een nare, onprettige geur af voor je naasten. Handen, adem, haar en kleren zullen al snel gaan stinken na een sigaretje. Het is normaal dat je naasten, die niet roken, hier zich al snel aan zullen irriteren. Met snus of nicotine pouches heb je dat probleem niet. Deze producten zijn volledig rookloos en hebben bovendien vaak een fruitige of menthol geur. Het is dus niet alleen ideaal voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving. Over omgeving gesproken, je kunt snus gebruiken op plekken waar roken verboden is. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

1. Op werk of op het kantoor (check wel even met je werkgever natuurlijk!).

2. In het openbaar vervoer, denk daarbij aan treinen, bussen en zelfs in vliegtuigen! (Voordat je reist naar een land, check wel even of nicotine pouches daar geconsumeerd mogen worden). Zelfs met een mondkapje kun jij nog gewoon je snus gebruiken!

3. Tijdens de pandemie. Ook met corona en een mondkapje op kun je nog steeds je nicotine pouch onder je lip doen. Lijkt wel een perfecte uitvinding toch?

4. Tijdens je vrije tijd, bijvoorbeeld ook in de omgeving van kinderen. Omdat het rookloos is zullen kinderen er geen last van hebben.

5. Tijdens het sporten. Dit klinkt misschien raar, maar er zijn veel sporters die snus gebruiken om zich te kalmeren en gefocust te worden. Bovendien schaadt het je longen niet!

6. Een favoriet van onze klanten is om tijdens het gamen een nicotine pouch in te nemen. Hieronder een inzending van een vaste klant van ons. Dat is dubbel genieten!

ACE Citrus Gaming

Wij van Arctic Snus hopen jullie met deze post enthousiast genoeg te hebben gemaakt. Nu snappen jullie misschien, waarom we van deze Zweedse traditie een Nederlandse gewoonte willen maken. Mocht je zelf nog leuke snusfeitjes hebben, foto's willen inzenden, of gewoon een vraag willen stellen? Dat kan altijd door een berichtje te sturen naar ons Instagram account. Roken is van het verleden, snus is een traditie voor de toekomst.

Hier kun je nu je snus bestellen!

 

 

 

18 september 2020