Hoe gebruik je Zweedse snus in 5 eenvoudige stappen?

Zweedse snus, een nieuwe manier om toch je nicotine binnen te krijgen. Het origineel met tabak is verboden in Nederland. Men weet ondertussen wel wat het precies is, maar je kunt het niet roken of doorslikken. Dus hoe gebruik je het eigenlijk? Wij als Arctic Snus bieden daarom een alternatief aan in de vorm van nicotine pouches. Deze bootsen het effect na maar bevatten geen tabak. In deze blog gaan we je laten zien hoe jij met 6 eenvoudige stappen ook een expert bent in het gebruiken van onze nicotine pouches.

Stap 1: Koop een bakje snus van het merk wat jou aanspreekt.

Bij Arctic Snus verkopen we verschillende soorten snus en verschillende merken. Deze hebben allemaal ook een andere sterkte. Denk hier dus goed over na wanneer je je keuze maakt. Wanneer je net begint met snus, kunnen we LYFT Mint aanraden, deze is in vergelijking met alle andere merken en smaken die wij aanbieden het mildst.

De bakjes snus bevatten ongeveer 20 nicopods, ofwel nicotinezakjes. Deze zijn wit van kleur en kunnen je doen denken aan theezakjes. Door de witte kleur weet je zeker dat er geen tabak in de snus zit. Door het kleine formaat van de pouches past het perfect onder je lip.

Stap 2: Pak een nicopod met je vingers.

Een simpele stap, zeker, maar geen onbelangrijke! Een zakje snus kun je gewoon met je vingers pakken, hiervoor heb je geen speciale tangetjes nodig. Wel handig: Zorg dat je vingers schoon zijn. Dat is wel zo hygiënisch.

Stap 3: Plaats de nicopod onder je bovenlip.

Als je in je ene hand je zakje snus hebt, is de volgende stap om met je andere hand je bovenlip op te tillen. Plaats hieronder je zakje snus, tegen je tandvlees. Je kunt hem iets verplaatsen tot het voor jou het meest comfortabel zit.

Soms kiezen mensen ervoor om het zakje snus links of rechts in de mond te gebruiken in plaats van in het midden, maar ga vooral wat voor jou het fijnst aanvoelt.

Na verloop van tijd ben je zo handig met de zakjes snus dat dit heel subtiel en discreet zal gaan.

Stap 4: Gebruik zolang je lekker vindt.

Binnen mum van tijd geniet je al van het frisse, tintelende effect van de snus. Een zakje snus of nicopod kun je 15 minuten tot een uur inhouden, totdat jij er genoeg van hebt. Zorg wel dat je deze niet doorslikt, je lichaam zal hier niet goed op reageren. Mocht zoiets toch gebeuren, raadpleeg dan meteen een dokter of huisarts.

Stap 5: Je snus uitdoen en weggooien.

Wanneer je klaar bent met je snus of het is uitgewerkt, doe je deze simpelweg weer uit door met je handen (of gebruik je tong) het zakje te pakken en deze in een vuilnisbak te gooien.

Wees bewust van het milieu wanneer je je pouches weggooit.

Extra tip van Arctic Snus!

Ook handig: Veel bakjes snus komen met een extra container direct onder de deksel. Wanneer je geen prullenbak in de buurt hebt kun je hier je gebruikte nicopods tijdelijk bewaren. Zoals je hieronder ziet is ACE Citrus ook prima te gebruiken tijdens het gamen!

Ace Snus Citrus nicotinepouch bestellen arctic snus

Je bakjes met Zweedse snus blijven langere tijd goed. Omdat de varianten in onze webshop geen tabak bevatten, hoef je deze ook niet in de koelkast te bewaren om ze langer fris te houden. Wel is het handig om ze op een koele plek te bewaren.

Nu je weet hoe je je Zweedse snus moet gebruiken, is het tijd om te gaan experimenteren: Kies je favoriete merk en smaak en zorg dat je de techniek onder de knie krijgt. Maar bovenal: geniet ervan!

Vandaag nog met snus beginnen? Bij Arctic Snus heb je je Zweedse snus voordat je het weet in huis! Bestel direct.