Arctic Snus afhalen

Snus afhalen bij Arctic Snus

30 december 2020
Waar Killa bestellen?

Waar Killa bestellen?

30 november 2020
LYFT kopen | Bestellen | Nicotine pouches | Snus | kopen

LYFT kopen | Bestellen | Nicotine pouches | Snus | kopen

23 november 2020
Zweedse traditie naar Nederlandse gewoonte

Zweedse traditie naar Nederlandse gewoonte

In Zweden is er echter al jarenlang een traditie waardoor roken geen gewoonte meer is. Het gebruik van snus is een Zweedse traditie waarvan Arctic Snus een Nederlandse gewoonte wil maken. In deze blogpost vertellen wij waarom.

Roken en andere tabakswaren gaan in de toekomst bezwijken onder een tal van nieuwe regels en wetten, zoals te lezen was in een eerdere blogpost die wij plaatsten. De hogere accijnzen, een inperking op het gebied van reclame en een verbod in openbare ruimten gaan ervoor zorgen dat roken ook veel moeilijker gemaakt gaat worden voor Nederlanders. De oplossing daarvoor hebben wij gevonden een tijdje terug al gevonden, tijdens een trip in Zweden.

Nicotine pouches, in Nederland vaak genoemd met de tabak-bevattende term 'snus', zijn een prachtig alternatief voor rokers die nicotine nodig hebben, maar iets anders willen dan roken. Overigens bevatten alle producten van Arctic Snus geen tabak, maar omdat de term in Nederland al zo blijft hangen, zijn we voor 'snus' gegaan. Bij ons kun je dus geen snus kopen die tabak bevat, onze snus is legaal. Genoeg over al die terminologie, waarom willen wij van snus nou een gewoonte maken?

Roken geeft een nare, onprettige geur af voor je naasten. Handen, adem, haar en kleren zullen al snel gaan stinken na een sigaretje. Het is normaal dat je naasten, die niet roken, hier zich al snel aan zullen irriteren. Met snus of nicotine pouches heb je dat probleem niet. Deze producten zijn volledig rookloos en hebben bovendien vaak een fruitige of menthol geur. Het is dus niet alleen ideaal voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving. Over omgeving gesproken, je kunt snus gebruiken op plekken waar roken verboden is. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

1. Op werk of op het kantoor (check wel even met je werkgever natuurlijk!).

2. In het openbaar vervoer, denk daarbij aan treinen, bussen en zelfs in vliegtuigen! (Voordat je reist naar een land, check wel even of nicotine pouches daar geconsumeerd mogen worden). Zelfs met een mondkapje kun jij nog gewoon je snus gebruiken!

3. Tijdens de pandemie. Ook met corona en een mondkapje op kun je nog steeds je nicotine pouch onder je lip doen. Lijkt wel een perfecte uitvinding toch?

4. Tijdens je vrije tijd, bijvoorbeeld ook in de omgeving van kinderen. Omdat het rookloos is zullen kinderen er geen last van hebben.

5. Tijdens het sporten. Dit klinkt misschien raar, maar er zijn veel sporters die snus gebruiken om zich te kalmeren en gefocust te worden. Bovendien schaadt het je longen niet!

6. Een favoriet van onze klanten is om tijdens het gamen een nicotine pouch in te nemen. Hieronder een inzending van een vaste klant van ons. Dat is dubbel genieten!

ACE Citrus Gaming

Wij van Arctic Snus hopen jullie met deze post enthousiast genoeg te hebben gemaakt. Nu snappen jullie misschien, waarom we van deze Zweedse traditie een Nederlandse gewoonte willen maken. Mocht je zelf nog leuke snusfeitjes hebben, foto's willen inzenden, of gewoon een vraag willen stellen? Dat kan altijd door een berichtje te sturen naar ons Instagram account. Roken is van het verleden, snus is een traditie voor de toekomst.

Hier kun je nu je snus bestellen!

 

 

 

18 september 2020
Hoe gebruik je Zweedse snus in 5 eenvoudige stappen?

Hoe gebruik je Zweedse snus in 5 eenvoudige stappen?

Zweedse snus, een nieuwe manier om toch je nicotine binnen te krijgen. Het origineel met tabak is verboden in Nederland. Men weet ondertussen wel wat het precies is, maar je kunt het niet roken of doorslikken. Dus hoe gebruik je het eigenlijk? Wij als Arctic Snus bieden daarom een alternatief aan in de vorm van nicotine pouches. Deze bootsen het effect na maar bevatten geen tabak. In deze blog gaan we je laten zien hoe jij met 6 eenvoudige stappen ook een expert bent in het gebruiken van onze nicotine pouches.

Stap 1: Koop een bakje snus van het merk wat jou aanspreekt.

Bij Arctic Snus verkopen we verschillende soorten snus en verschillende merken. Deze hebben allemaal ook een andere sterkte. Denk hier dus goed over na wanneer je je keuze maakt. Wanneer je net begint met snus, kunnen we LYFT Mint aanraden, deze is in vergelijking met alle andere merken en smaken die wij aanbieden het mildst.

De bakjes snus bevatten ongeveer 20 nicopods, ofwel nicotinezakjes. Deze zijn wit van kleur en kunnen je doen denken aan theezakjes. Door de witte kleur weet je zeker dat er geen tabak in de snus zit. Door het kleine formaat van de pouches past het perfect onder je lip.

Stap 2: Pak een nicopod met je vingers.

Een simpele stap, zeker, maar geen onbelangrijke! Een zakje snus kun je gewoon met je vingers pakken, hiervoor heb je geen speciale tangetjes nodig. Wel handig: Zorg dat je vingers schoon zijn. Dat is wel zo hygiënisch.

Stap 3: Plaats de nicopod onder je bovenlip.

Als je in je ene hand je zakje snus hebt, is de volgende stap om met je andere hand je bovenlip op te tillen. Plaats hieronder je zakje snus, tegen je tandvlees. Je kunt hem iets verplaatsen tot het voor jou het meest comfortabel zit.

Soms kiezen mensen ervoor om het zakje snus links of rechts in de mond te gebruiken in plaats van in het midden, maar ga vooral wat voor jou het fijnst aanvoelt.

Na verloop van tijd ben je zo handig met de zakjes snus dat dit heel subtiel en discreet zal gaan.

Stap 4: Gebruik zolang je lekker vindt.

Binnen mum van tijd geniet je al van het frisse, tintelende effect van de snus. Een zakje snus of nicopod kun je 15 minuten tot een uur inhouden, totdat jij er genoeg van hebt. Zorg wel dat je deze niet doorslikt, je lichaam zal hier niet goed op reageren. Mocht zoiets toch gebeuren, raadpleeg dan meteen een dokter of huisarts.

Stap 5: Je snus uitdoen en weggooien.

Wanneer je klaar bent met je snus of het is uitgewerkt, doe je deze simpelweg weer uit door met je handen (of gebruik je tong) het zakje te pakken en deze in een vuilnisbak te gooien.

Wees bewust van het milieu wanneer je je pouches weggooit.

Extra tip van Arctic Snus!

Ook handig: Veel bakjes snus komen met een extra container direct onder de deksel. Wanneer je geen prullenbak in de buurt hebt kun je hier je gebruikte nicopods tijdelijk bewaren. Zoals je hieronder ziet is ACE Citrus ook prima te gebruiken tijdens het gamen!

Ace Snus Citrus nicotinepouch bestellen arctic snus

Je bakjes met Zweedse snus blijven langere tijd goed. Omdat de varianten in onze webshop geen tabak bevatten, hoef je deze ook niet in de koelkast te bewaren om ze langer fris te houden. Wel is het handig om ze op een koele plek te bewaren.

Nu je weet hoe je je Zweedse snus moet gebruiken, is het tijd om te gaan experimenteren: Kies je favoriete merk en smaak en zorg dat je de techniek onder de knie krijgt. Maar bovenal: geniet ervan!

Vandaag nog met snus beginnen? Bij Arctic Snus heb je je Zweedse snus voordat je het weet in huis! Bestel direct.

 

31 augustus 2020
Wetgeving Tabak: wat gaat er gebeuren met snus?

Wetgeving Tabak: wat gaat er gebeuren met snus?

Roken wordt met de ingang van het nieuwe decennium steeds minder populair. Mede dankzij de wetgeving in Nederland is er kortweg minder vrijheid voor rokers. Onze producten zijn hier de perfecte oplossing voor. In deze blogpost vertellen wij waarom.

De Rijksoverheid heeft een enorm offensief gelanceerd om roken en de verkoop van tabaksproducten tegen te gaan. Het Nationaal Preventieakkoord streeft ernaar om in 2040 een generatie Nederlanders te hebben die geheel rookvrij is. Enkele maatregelen die bij dit akkoord aansluiten zijn de volgende:

  • Vanaf 2020 en 2025 zullen publieke ruimtes zoals ziekenhuizen, speeltuinen, schoolpleinen, sportverenigingen en dergelijke rookvrij gemaakt worden. In 2022 zullen rookruimtes worden gesloten in restaurants en ook in de publieke sector. Verder zijn er een aantal gemeenten in ons land die een campagne zullen voeren tegen roken en tabak.
  • Een verhoging van de accijnzen, met als uiteindelijk doel dat een pakje sigaretten 10 euro zal kosten in 2023.
  • Een groot aantal verkooppunten zullen worden gesloten. Lidl en Kruidvat zijn grote spelers die hebben besloten geen tabaksproducten meer aan te bieden. Vooral met het etalageverbod zullen ook andere verkopers ongetwijfeld volgen.

De nicotinepods die worden aangeboden door Arctic Snus zijn geheel vrij van tabak en zijn tevens rookvrij. Hierdoor vallen onze producten niet onder de Tabaks- en rookwarenwet. Dit betekent dus dat de snus die wij aanbieden niet zal worden geraakt door deze nieuwe beleidspunten. Snus die tabak bevat valt daar wel onder, maar die is niet verkrijgbaar bij Arctic Snus. Klanten kunnen snus kopen bij Arctic Snus, als een alternatief voor roken. Dit is vooral een oproep voor personen die willen stoppen met roken.

Integendeel tot roken is het gebruik van tabakvrije snus niet schadelijk voor uw naasten. Er komt geen rook vrij en is dus een manier van nicotine-inname zonder de productie van rook of enige andere uitstoot. Onderzoek toont aan dat mensen die overstappen van roken naar het gebruik van snus minder kans hebben op orale vormen van kanker, maar ook minder kans op maagkanker en longkanker. Daarnaast werd er ondervonden dat er geen correlatie is tussen kanker, hartziektes en het gebruik van snus. Snus is dus een gezondere keuze ten opzichte van roken en het gebruik van sigaretten.

Bent u een beginnende gebruiker en heeft u nog nooit snus geprobeerd? Neem dan een kijkje op onze pagina. Daar kunt u bijvoorbeeld LYFT kopen, wat een uitstekend instapproduct is. Voor ervaren gebruikers wijzen wij u door naar sterkere varianten zoals Killa. Mocht u iets zoeken wat hier tussenin ligt, dan kunt u overwegen om ACE te kopen.

23 augustus 2020